Thursday, May 2, 2013

Terima kasih

Idk. Konon haritu aku private blog ni, sebab membawa hati yang lara (sangat). End up dia aku rasa geli dengan diri sendiri, emosi siap private blog. Say whaaaattt? Sejak bila kau gadis-gadis macamni Azza? Sebenarnya aku pun taktau. Taktau sejak bila. Sejak jumpa dia, kot. I used to know as the most heartless person, ignorance, tapi entah mana melayang semua tu. Entah. Banyak persoalan yang aku tak dapat jawab, yang dulunya aku bole beri jawapan fixed. Yes. No. Suka. Tak suka. Marah. Sayang. Sakit hati. Tak kisah. Kisah. Cemburu. Sekarang kalau kau tanya, aku akan jawab neutral. Entah? Kot? Maybe yes maybe no? Tak kisah lah, kot? Lapar, tapi tak lapar, eh entah? Macamtu. Tengah-tengah. Jawapan selamat. Bercampur aduk, jenis kalau jawab exam, lecturer bagi setengah je markah. Atau kosong.


Apapun, 'lame' mana pun blog ni, lama mana pun aku tak menulis segala emosi, se-budak-budak manapun aku menaip disini, kalau diberi segala jenis emosi aku selama hidup dari 2008, sini. Sini yang kau boleh cari. Sini yang aku rasa, aku jujur 85%. Baki 15% bukan tak jujur, cuma tak berapa sesuai untuk tatapn umum. Terima kasih, awak. Sebab paling rela jadi peneman bila bila masa :)