Sunday, January 6, 2013

Oh hai 2013

8 July 2012, Tangkuban Parahu, Bandung.




Oh dah 6 Januari ya? Sorry for my absent dear bloggy 2013 hikhok. Eley mende tah macam ada orang peduli aku ada kat sini ke tak............*lipas lalu*



Well sekarang jam tepat 3 pagi, and why oh why you're not sleeping yetchhh Jaja? Yeah Jaja is officially my new name since everybody call me Jaja hasil pengaruh besar awak la ye awak! Well 2013, another same year but gonna be extra-hard extra dalam segala bentuk la kot?



Back to serious buisness, just got a very good news another friend of mine already engaged. Identiti dirahsiakan ihiks but im happy for herrr! One step closer, tak kisah la orang nak kata awal ke apa, asalkan anda tahu apa yang anda mahu, anda tahu jalan yang anda pilih tu insyaAllah betul, kan? :)



Pastu terasa tua sangat since Dena sikit hari lagi nak beranak, ada yang dah tunang, yang ura-ura nak one step closer pun dah ada 2 3 orang T__T No im not jealous, tapi rasa tua. Kemon la 21 is a freedom age boleh klabing boleh mabok mabok dah besar aku dah besar!!!! HAHAHAHAHA *gelak syaiton* k no im not ini adalah tanggungjawab dimana dah kena mula fikir masa depan............so not me lah.



Being an adult (for god sake why am i talking like makcik makcik ni) is not a fun thing that you can play around thinking about the future, doing nothing. You need to plan, you need to struggle (look at me blogging while im having a paper this Monday struggle enough huh?) for your own life. Your parents just show you the road, and you're the who choose to use the road, or use another better road, or th worst part is you choose another road which lead you to the wrong direction. Your choice.




So kids, do you think it is funnnnn being an adult?! Make sure you fail the SPM and repeat it for the whole life. K?



Ok rasanya boleh sambung study (dibaca=minum milo sambil online twitter) dah ni. Bukan boleh dapat A++++ pun kat C++ kalau taip pepanjang kat sini wuwuwuwu tolongla memana anak raja masok minang saye. Dah bai