Saturday, October 20, 2012

Hello Saturdaydayday!

Aku taktau la, kemahiran untuk bercakap syok sendiri dah makin kurang semenjak wujudnya seekor twitter. Wattudu wattuduuuuu. And currently my life iz hectic wah overtau menipu gile hectic walhal weekend ini duduk termenung taktau nak buat apa nak stadi iz so not Azza Syazana emm emm. Semalam test phew phewww setengah jam je aku jawab sebab dewan macam celaka punya sejuk sehingga aku fefeeling belajar di overseas. Dahla sekarang tiap pagi sampai je kat fakulti FKAAS mesti penuh dengan kabus lalu aku tanya diri sendiri betul ke aku ni sambung belajar dekat Parit Raja ke sebenarnya aku lupa yang aku di UK sebenarnya haiiihhhh :<



Wey serius, memang aku rasa blog ni takde pekadah gila dah. Have a nice weekend guys!