Tuesday, June 5, 2012

Random Part ___?

Taktau random post kali ke berapa. Eh bencinya nak tulis perkara random pun taip dan backspace duaratusjuta kali *kuis kebod leptop*

Jun sudah tiba, marilah sama-sama kita semua mula berusaha demi masa depan atau lebih tepat demi pointer sem 2 NAK DEAN LIST KE TAK NI KENAPA DEPAN LAPTOP LAGI NI *berlalu pegi main mekap*
Jujur sangat sebab nak skor pointer sem 2 bukan sebab memang nak belajar apa semua ni za apa :(

Pastu kan ha, sungguh la memang kalau kau selalu bercerita di laman sosial contohnya twitter, bila kau tak twit pasal benda tu dah (atau mungkin jarang-jarang tapi aku rasa dari dulu lagi jarang-jarang hemph), kawan-kawan akan mula anggap 'Eh kenapa dah tak dengan dia lagi ke?'. Der, takkan la aku nak lovey dovey bagai dekat laman sosial 24jam. Aku pun tau geli tau. Ada henset kan? Itu la gunanya henset, bercakap perkara yang tak patut dicakapkan di ruang sosial. *emo sikat rambut tutup mata*

Nah, i means, we dont need to show to the world how was our relationship is going, isnt? We dont need to tell people what is going on every single things that happen in our life, right? If i didnt said anything, you cant assume it's not happening. *emo lagi pakai celak tebal keliling mata*

Dahla. dengan ini saya berazam mulai esok laptop akan berkubur senyap sunyi di dalam gobok besi supaya saya belajar bukan online *tetiba sangat* muehehe bai xoxo selamat ber exam cantik-cantik dan kacak-kacak sekalian! (in case ada lelaki baca blog ni walaupun secara hakikatnya aku je yang baca semua ni *tikam2 dada* Y_Y )


RIP za for your final exam.....