Monday, April 16, 2012

Ekhem

Entri dekat draft berbakul bakul semua separuh jalan. Pemalas memang cemni semangat cuma hadir dalam masa 15 minit awal, bakinya mula dah melayang terbayang-bayang entah amende tah patut la tak pernah nak skor dalam exam kalau kerja melayang layang entah kemana hemmphhh *tikam dahi sendiri*

Cuti haritu antara cuti paling sedih giles okes sebab semua kawan yang tercinta takdak kat Kajang. Mah.Hilmi. Mirul. Mirul tu ada je k tapi Mirul kanzzz biasalah 24jam busy entah apa dia busykan pun tak pasti kalau busy dapat duit takpe gak ni hurmmmmmmm (amboi cakap macam perempuan mata duitan yang cuma tahu duit sahaja dalam hidup dasar!). Jumpa Fara Ida pun sekejap je sedih k. Gigih jadi suri rumah yang ada ciri-ciri seperti mama Shin Chan di hujung minggu terbaring menonton melodi fuhhhhhh paparazzi juga melayari beautifunara rotikaya roticoklat dan segala jenis roti di dunia. Tak guna punya anak dara perangai cenggini sape tah sudi mengambilku sebagai suri dihatinya sobssobsobs*lari-lari ambik tisu dalam lemari*

Tipu la kalau cakap tak rindu nak lepak 4 orang susah k ada bespwen poreber ni sebab terasa tak lengkap hari cutiku tanpa mereka. Apalah ertinya Kajang tanpa keluarga tersayang juga teman teman rapat dan orang yang jauh di Perlis. eh? tapi ok la still dapat meet the bebigels (bila entah nak cukup ahli JAY AMAL BALIK MESIA CEPAT LAH) which is byk gilew gmbar tp ntah kenapa aku pemalas nk masukkn gambar sebab guna wifi hostel if know what i mean lah kan bencik rasa nak buat demo dengan sepanduk KAMI MAHUKAN WIFI LAJU MACAM UNIFI ATAU KAMI AKAN TUKAR UNIBERSITI! lepastu entah sape nak amik aku masuk U mereka entah.

Seronok aku hadap leptop walhal baru pulang dari kelas kerja BI tak siap lagi dan malam ni ada kelas BI pelajar bejaya sangat. dosa tau tak tipu kata nak struggle sem ni =..=


Sejauh manapun jarak memisahkan kita, selama manapun tak bersua muka, i know i can run to you guys no matter what happen.

Yours truly,
Pwinches Jaja.