Wednesday, February 22, 2012

New sem hello hai!

Hai lintas langsung dari Batu Pahat, Johor. First week adalah....terrible. Sebenanya takdelah terrible mana pun cuma jadual hari Isnin yang pack gila 8 sampai 7 straight tak ke gila aku. Mujur hari pertama lalu lecturer sekoq dua takda tak masuk kelas. Kelas calculus first dah masuk chapter 1. How cool isdat? Dan hari kedua dah dapat esaimen calculus he he he. Dunia apakah ini?! Hamboi merungut banyak toksah belaja la cemtu za duk rumah tunggu orang masuk minang, setel.





Jadi harini hari Rabu takda kelas, free all day hihihi tapi tadi p setel add drop untuk subjek TITAS yang tah celah mana aku p daftar seksyen pastu clash dengan jadual asal pastu halahaiii. Ok dah setel dah pun tinggal nak submit dekat fakulti ja lepastu boleh teruskan belajar dengan penuh konsentrasi dan tak mamain macam sem 1 dulu..................................(fahami maksud titik ini)





Sem 2 kena tekadkan azam sikit (sikit jela erm) test kuiz semua tak boleh amik sambil lewa macam sem 1 sebab nanti effect kat carry mark kena pulak pesen eh-nak-final-dah-eh-kenapa-macam-taktau-papewww-niewwww lepastu mula kalut minggu stadi week baru nak cari notes baru perasan banyak bab yang masuk final takda dalam modul kena cari notes sendiri hihihihi power k power. pastu emo sebab banyak benda tak stadi lagi pastu Feng jadi mangsa aaaa shiannyew diewwww sorry k :*





Pastu paling penting kenapa sem 2 kena skor?! Sebab nak apply scholar so kena la skor sem 2 kalau tak cano nak mintak scholar dengan pointer yang...errr....k no komen. Jangan bincangkan pointer orang tak belajar lepastu becita-cita nak dekan disini *pecahkan cermin* -.- Kenapa kau nak scholar za? SEBAB AKU NAK DUIT PASTU TANAK BAYAR BALIK LAH! wuwuwu duit pt guna sambil cakap kat diri sendiri 'Nanti kau dah kerja tanggunglah beban hutang anda itu hingga akhir hayat' OMG sangat menghantui diri k. Dahla boros nak mampus. Kalau nk teruskan pt tanak bayar balik kena grad dengan 1st class degree. Rerasa macam tak mampu je hakhak.






K dah habis beleter. Bai yu ols esok ai balik Kajang k.