Thursday, January 12, 2012

Maaf

musim exam mood aku senang turun dan naik. taktaulah perlu salahkan exam atau tak, atau aku memang macamni, mengada-ngada. kau bukan anak raja orang nak layan kau macam tuan puteri. please la. i need my Rahmah so much. tapi dia pun tgh stress dengan sekeliling. taknak kacau :/ how i hope we're at the same places. belajar tempat yang sama. sekurang-kurangnya aku tau there is someone who can be by my side, yg boleh layan emo aku 24jam. yang boleh tengok aku menangis, dengan muka bersalah. tapi still biar aku nangis. i hate myself being fragile all this times. i hate myself that cant control my anger. i hate myself making people around me felt annoying. i hate myself when im become emo all of sudden. faham tak aku tak boleh deal dengan diri aku sendiri. faham tak aku penat bila sensetif macamni. faham tak? dan faham tak most of the time bila aku emo tak tentu pasal or wtv, sebab benda2 kecil dan aku rasa menyampah dengan diri sendiri? tak kau takkan faham. sebab kau bukan aku. sebab kau tak memegang jasad aku. sebab kau bukan roh aku. sebab kau bukan mengada macam aku. sebab kau living your life happily ever after compared to me. aku tak bersyukur ya aku mengaku. dan aku rasa berdosa bila rasa tak bersyukur. but i cant help myself to not feel this way. kfjsdkvnfdjkvnbfgbidkovdovifdvjisdonvikrbov this is not cool, not cool.