Sunday, September 4, 2011

7th September

counting. and wishing it'll be 7th of September 2012.



harini hari last kat Kajang.


sempat jumpa Mah Mirul Hilmi in combo semalam. dan saya bersyukur :*


TAPI, tak sempat jumpa Padgie, tak sempat jumpa Nana. ya Allah, sedihnya. sedih sangat :(


Padgie, awak dekat Sabah baik-baik tau. jangan jahat-jahat, sebab takde saya. jangan ponteng-ponteng, sebab takde saya. jangan tido dalam kelas, makan dalam kelas, sebab takda saya. jaga diri, jangan lupa saya dengan Nana.


Nana, you jangan stress sgt. kalau bosan call i. jangan kasi orang buli you. nanti dah dpt result rayuan please, laju-laju bagitau, okay? pastu rerajin ah mensi i dekat twitter nmpk sikit saya dirindui hiks. #gedik


Teha Tasya Midah, dah selamat berangkat. have a good life dekat tempat baru korang. cari kawan sopan-sopan macam aku. tak sempat waving goodbye. T__T korang jgn lupa aku, wuwuwuwu sedih woi.







dan terakhir, do you know how lovely you are when you told me how lovely i am? Hati, take care there.



gonna miss Ibu Abah, siblings, momo, and my buah hati Rafiqi Iman. gonna miss Kajang people. PASTI.



bye, pray for me supaya tak kuat ponteng tido dan segala benda pakar masa matrikulasi dulu. EHEHE. :*