Sunday, June 12, 2011

Suddenly, i miss my roomate












im listening to media player which contain lots of song that i'd download or my roomate d/l masa dekat matrik. and suddenly ada lagu hindustan. you-know-such- harmony hindi songs, kalhonaho, and etc. tiba-tiba rindu :'(

































omg, i miss my Tasya, Nana, Teha, Midah. like rindu gila :( sorry sebab post pasal korg tak buat-buat. korang tahu tak, banyak sgt benda nak dituulis kalau buat entri psl korg? byk sgt. byk sgt :(

  • rindu nak bergaduh dgn korang pasal siapa lagi gemuk
  • rindu nak berborak pasal hidup masa depan siapa kawin dulu sampai subuh
  • rindu nak bajet overnite study sambil masing-masing sumbat telinga dgn earphone. even silent masatu, perasaan bosan tak timbul sebab korg ada sekeliling aku.
  • rindu nak buat video menyanyi lagu kelam macam org gila. but video tu dah kena delete kan sebab lappy Tasya kena format :(
  • rindu nak tengok hindustan sama sama omg ini rindu gila!
  • rindu tgk movie tgk video ceramah psl kawin-kawin hahaha. tgk movie ramai-ramai is really warm my heart oh. dgn kwn-kwn kan
  • rindu nak duduk kat cafe sambil merungut taktau nk makan apa sebab hari-hari order pelbagai. lama-lama bosan.
  • rindu nak dengar Tasya ajak p tandas beramai-ramai
  • rindu nak dengar Midah cakap pasal budak KL yg dia tak sangka mcm ktorg
  • rindu nak dgr Teha ckp nak kawin lg 4 tahun dan lagu-lagu pakcik makcik dia tuu
  • rindu nak tengok Nana tiba-tiba muncul bukak pintu bilik macam magic
  • rindu nak makan kita semua sekali ramai-ramai
  • rindu nak dengar masing-masing merungut penat belajar nak give up, rindu rumah
  • rindu nak turun kl central sama-sama
  • rindu nak naik bas sama-sama
  • rindu dengar korang buat order suruh aku bancuh air setiap malam. 'za milo! za nescafe!'




















kan aku dah ckp byk sgt weh setahun ni. byk sgt. smpai aku tk mampu nk fikir. i miss you guys. really miss you.