Monday, June 6, 2011

Day 05 – What makes you different from everyone else?

  1. aku perempuan tapi consider diri sendiri sebagai separa perempuan separa lelaki. sebab? ada some of sifat perempuan yang aku sebagai perempuan tak suka. you can call me pelik weird freak. sobs.
  2. im an alien. usually perempuan adalah easy to forgive, but never forget. tapi aku easy to forgive and forget. contoh harini kau menyial dengan aku, kalau kau mintak maaf and then baik dgn aku, aku lupa apa yg kau pernah buat. and sebab tu people take advantage on that. dah biasa bila orang buat aku sakit hati then aku okay lupakan, then kena balik dgn orang yang sama. lali.
  3. i do love make up but i hate make up. got it? tak caya tanya roomate gua, gua terer make up orang ok mmg gila mak andam pondan habislah kan, tapi im not wearing make up. melainkan tgh rajin. itu pun foundation and compact powder and lip balm and eye liner. ni bila rajin gila babs punya baru pakai tapi usually mmg tak ah. p kerja kat office pun pakai johnson baby punya bedak tepek ja -___-'
  4. saya suka bau sabun serbuk daia. dan bedak protex. macam addict pun ye :B
  5. start umur 2 y/o dah minum milo and sampai sekarang milo adalah sebahagian dari hidup aku. ngehh. tanpa milo hariku tidak lengkap T__T
  6. ego. ego yang ego kau rasa nak lempang laju laju. 
  7. im not a phone magnet. i dont care about phone. maxis gua dah sebulan lebih tak topup. celcom rembat kredit ibu sebab nk contact mah and gossip. itu je hidup aku. loser -.-'
  8. never have any kind of serious relationship. tak pernah ada boyfriend even sekarang gua 19. dan aku tak kisah pun. pelik? im not interested kalau setakat couple just for fun, im not a person like that.
  9. panggil aku kuno, tapi aku bukan manusia sosial like others. yes i have lots of kawan lelaki but ada batas. abah teach me well. credits to abah sebab sampai sekarang aku masih tau jaga diri. alhamdulillah. and i hope i can keep this way sampai jumpa Mr Right? hahaha
  10. selalunya manusia datang dan pergi. but not me. im not leaving but people do love to leaving me. and i'll always be here, waiting all those strangers come into my life back. :)















8 jam dalam kereta and guess what apa je gua buat tadi? tidooooooooooooooooq. good job za. now you become truly alien.